La Comunidad de Sin-Límite

Com es pot escriure aquest estat de profunda tristor? Com es pot plasmar en paraules els sentiments de buit, d'avorriment inmens, de fàstic quotidià? 
Encara no ho he pogut endevinar i he provat a escriure mil i un rel.lat per veure si era possible apropar-me; no ha estat així.
Quan s'obre la finestra i sempre és de nit, però una nit sense lluna ni estels; quan el sol mai brilla ni l'herba créix ni els ocells canten i ni l'udolar d'algun gos s'escolta, hom comença a endevinar que açò, la tristor, és un cant de l'ànima sense transcripició possible a les paraules. 
Potser la música puga recollir eixe estat i soltar al vent notes amargues i solitàries, amargues i llunyanes. Tot el demés no deixa de ser una il.lusió, una quimera, que vol transformar tot açò en allò que alguna gent anomena "vida" sense cap més conseqüència que la d'amargar una mica més, si això és possible, a aquesta bruta, trista i maleïda consciència de passejar per damunt d'una terra freda, bruta i menyspreadora dels peus que la trepitjen. 
Si viure és açò... potser hagués valgut la pena no haver aparegut per l'horitzó.

Visitas: 98

Comentar

¡Necesitas ser un miembro de La Comunidad de Sin-Límite para añadir comentarios!

Participar en La Comunidad de Sin-Límite

Comentario por lauri en septiembre 20, 2014 a las 5:38pm

He vivido momentos muy tristes... otros alegres. Llegué a la conclusión de que en la vida había un poco de todo. Espero que sepas encontrar algo bonito o alguna motivación que te haga sentirte mejor. Un beso.

Comentario por Marina F en septiembre 20, 2014 a las 12:05pm

Escribe lo que piensas, alguien te leera y seguro que compartirá tu estado de animo. Somos todos muy parecidos. ¿ No hay nadie en el Chat ? estarán leyendo cosas o durmiendo, paseando .

Miralo con otros ojos. Quizas hay alguien tan triste que no tenga animos ni de escribir

Comentario por Pikatxa sby en septiembre 19, 2014 a las 10:07pm

sós de les que creuen que la vida val la pena fer-l´hi una caixelada...encare que solsament sigui per saver quin gust té aixó que en diuen viure.

reb una forta abraçada de part meva.

© 2024   Creado por Fundación TLP.   Tecnología de

Banners  |  Reportar un problema  |  Términos de servicio

Coordinado por la Fundació ACAI-TLP, Barcelona | Creado por www.emasso.com