La Comunidad de Sin-Límite

http://www.youtube.com/watch?v=XaaHXtVmE3M

http://www.youtube.com/watch?v=XaaHXtVmE3M

Algunes coses solsament es poden dir cantan. Que us sembla la gent  que ens diu que estem boigs? penseu que si tinguessin més informació sobre el tlp  ens dirien igualment que estem boigs?

Visitas: 279

Respuestas a esta discusión

A tu pregunta: Yo creo que no, que entender las cosas sirve para valorarlas de otra forma.

¡Un beso!

Obviament qui usa "boig" altruistament no es conscient del seu significat, a no ser que aquesta persona visqui a l'edat mitja. En tal cas llavors es comprensible el grau d'ignorància sufucient per no voler informar-se sobre "les coses desconegudes" (en aquest cas el tlp). Informació la hi ha, però el primer pas penso és voler obrir la ment i veure que hi ha un problema real rera la nostra actitud. I després d'això estic convençuda que no s'utilitzaria boig tan a la lleugera, ni ens posaríen etiquetes gratuitament. Un petó per tots/totes

es cert.La paraula boig és molt forta..peró penso que  la ignorancia de les persones és molt gran...els hospitals mentals segueixen sent "el manicomi" i no pas  un hospital mental que es el que realment és. Després, un dia passa calcom relacionat amb la justicia i aquesta persona té una patologia mental ....i desde llavors ja pensen que tots els pacients mental som asesins o agresius..Crec que el tabú de que tot pacient mental es agresiu i boig  és ben mentida i aixó és el que la gent te mal entes..

Una abraçada a tots.

al respecte consulteu aquest comentari a eldiario.es http://www.eldiario.es/norte/gente-buena-siente-mala_0_239726610.html, sobre l'estigma que suposa tindre una malaltia mental. Conèixer ja és un primer pas per veure la malaltia amb altres ulls.

La veritat es que quan li dius a algú que tens TRANSTORN DE PERSONALITAT es quedan amb una cara...El primer problema es que pensen es que estás boig, i el segon problema es que tampoc serveix de res que ho diguis perque algunes persones no ho entenen ni ho volen entendre per ells tu ets una persona normal, vaga, etc i ha sobre t'inventes que tens una enfermetat per excusarte.Si hi hagués més informació només algunes persones ho entendrien, altres seguirian dient que estem boixos que és molt més facil.''Donde no hay no se puede sacar.''

RSS

© 2024   Creado por Fundación TLP.   Tecnología de

Banners  |  Reportar un problema  |  Términos de servicio

Coordinado por la Fundació ACAI-TLP, Barcelona | Creado por www.emasso.com