La Comunidad de Sin-Límite

hola. no sé si algú vol dir calcom d´ell...per exemple  dón ets i si t´agradaría que es fessin GAMS ( grups d´ajuda mútua)  no sé si algu aixó li pot anar bé o si li agradria que es fessin trovades per coneixerns una mica i parlar de les coses que ens passen amb el tlp ...que us semblaria?

Visitas: 184

Respuestas a esta discusión

Hola Pikatxa, penso que es una bona idea, perque conéixer algunes conductes, ajuda a entendre la propia. Estaría bé, tot i que ja dic d'avantmà que jo casi segur no podría anar, perque tot i ser de Vilanova i la Geltrú, estic vivint a Donostia i gràcies a alguna cosa... ara per ara tinc una feina una mica esclava, però que m'ajuda a no pensar gaire^^

Jo tinc uns filla de 27 anys diagnosticada fa 10 de tlp. Penso que es una bona idea. Crec que us pot ser molt positiu.

Jo soc de molt aprop a Olot.Ja fá una bona colla d´anys que estic diagnosticada. Ara tinc 46 anys, no tinc mainada peró si dos gossos jijiji i una parella ams esquizofrenia que vaig coneixer al hospital.. peró si algú li semblés bé algun daia estic oberta sempre que no sigui massa lluny. La veritat és que m´agradaria molt coneixer persones que s´assemblessin una mica al estil de manera de ser com la meva.Ara bé, sempre podem parlar al chat si és que us be de gust.

Hola, jo soc de Barcelona. Al bloc he proposar fer un grup, però mo tant DAM sino... per gaudir de algunes estonetes i desconectar justament del tlp, que crec que a tots ens fa falta. Si voleu ho podeu mirar i veure si ho trobeu interessant.

RSS

© 2024   Creado por Fundación TLP.   Tecnología de

Banners  |  Reportar un problema  |  Términos de servicio

Coordinado por la Fundació ACAI-TLP, Barcelona | Creado por www.emasso.com